Kombi prevozi hlajenega blaga ter prevozi tovora brez kontroliranega temperaturnega režima so glavna dejavnost podjetja, opravljamo pa tudi transport zamrznjenega tovora.

Naša kombi vozila imajo vgrajene hladilne komore, kjer se kontrolirano vzdržuje zahtevano temperaturno območje. Prevozi so nadzirani z digitalnimi indikacijskimi kontrolnimi termometri, ki beležijo gibanje temperature v času trajanja prevoza.

Prevoze blaga v temperaturno omejenem območju (2 – 8°C) opravljamo skladno s HACCP konceptom. Ves tovor je zavarovan s prevozniško odgovornostjo.

Prevoze opravljamo na celotnem območju Slovenije in tudi po državah EU, v ospredju pa je povezava med osrednjeslovensko regijo in Primorsko, zaradi česar lahko naročnikom s teh območij ponudimo še posebej konkurenčne ponudbe.

Pri prevozih hlajenega blaga nam zaupajo: 

  • priznan vinar (prevoz vin),
  • pridelovalka visoko kakovostnih prehranskih dopolnil in čebeljih proizvodov (prevoz sirupov, sokov, čebeljih izdelkov),
  • mlekarna (prevoz sirov, jogurtov in drugih mlečnih izdelkov),
  • pekarna (prevoz pekovskih izdelkov, piškotov),
  • in drugi …

 

 

Preverite, zakaj nam zaupajo in nas kontaktirajte:
Gsm + 386 40 719 720, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
POKLIČITE NAS TUDI ZA ZBIRNE PREVOZE!